x
F A - F A

Ketering

Klient të dashur, për lehtësinë tuaj, ne ofrojmë dërgesë për porosi prej 30 ose më shumë porcioneve deri në adresën tuaj të dëshiruar. Restorant Fa-Fa ofron shërbime në një diametër prej 30 kilometrash(Shkup), duke u sigurar që secila porosië të arrij në kohë të caktuar dhe e ngrohtë!
Për porosi më pak se 30 porcione, ju lutemi që porosinë ta merrni në Resotrantin tonë në Kondovë, ku stafi jonë miqësor do ju mirëpret ndërsa merrni porosinë tuaj, duke sigurar procedurë të shpejtë dhe pa vonesa.

Fa-Fa u ofron edhe shërbime tjera

duke filluar nga planifikimi, dekorimi i mbledhimit tuaj! Jemi këtu ta bëjmë ahengun tuaj sa më të lehtë.
Ofrojmë:
Tavolina, Karrige, Tenda dhe Dekorime