x
F A - F A
коj сме ние

Добредојдовте во ресторанот Фа-Фа, каде што кулинарскиот квалитет се среќава со удобноста! !

  • Фа-Фа ресторан лоциран во Кондово, е една друга димензија на посебно уживање , комплетирано погодностите што ги бара еден современ ресторан! Внатрешноста на ресторанот Фа-Фа ви дава чувство на величественост усовршено од околната убавина. Идеално место за организирање забави и други семејни радости како свадби, веридби, суннети.
  • Ресторан Фа-Фа располага со сали со капацитет од 350 и 500 седишта и летна тераса која се користи и за дневни ручеци. Кај нас ќе најдете професионална услуга и богато мени, се добро обмислено за вашите гости да се чуствуват удобно и да бидат услужени на најдобар начин. Ресторанот Фа-Фа нуди пристапни цени и професионална услуга. Нарачајте и ќе се убедете во нашата услуга.